tisdag 13 mars 2018

Reflektion efter JSM

Ja nu är både Äldre och Yngre Junior-SM genomfört.

 Jag gillar Fjätervålen och arrangemangen där. Hagströmska i Falun gjorde att bra jobb!

Torsby fick några fina framgångar genom 2 pallplatser men även några som snuddade pallen. För min egen del är jag ganska nöjd. Jag kanske inte syntes i resultatlistan med någon framskjuten placering, men för mig personligen så tog jag ett kliv i rätt riktning.Bodde med Oliver och LinusSäsongen har varit tuff för min del med många uråk och spänd åkning, men jag har ändå känt att delar av åk har varit riktigt bra, och träningarna har jag varit riktigt nöjd med. Så jag vet att det finns mer att ge, det är bara det att jag inte riktigt fått ut det vid tävling.

Det är ju inget unikt problem, jag vet att det är en utmaning många tampas med.

SL har väl fungerat bäst i år och jag kan även konstatera att jag har åkt mindre GS i år än andra år.

GS gick alltså helt ok på ÄJSM och jag tangerade mina punkter. Tekniskt kändes det bra, men farten var inte riktigt där jag önskade. Jag kom ner i båda åken utan några större misstag.


Färgglad sport!


Besiktning inför åk 2SL gick bättre. Mitt första åk var det bästa denna säsong. Jag kunde åka avslappnat och fick starta 8:e i andra åket. Kände väl av lite nervosistet och åkte med ett ben uppe i vädret strax innan mål. Jag redde upp det, men tappade nån placering. Dock fick jag ner punkterna en del och det är inga fel.Innan helgen var jag inställd på att åka till Stockholm och köra Capitol Race (ENL), men nu är jag lite sugen på att köra mer GS så det blir Wyller istället.

Troligen blir det buss med farsan vid ratten. Fortsättning följer...

Nu börjar det bli spännande igen, vilka har sökt? Vilka kommer in? Vilka blir mina nya kompisar i Torsby?

2015  Första inlägget

2016  Tips och råd

2017  Fler tips

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Nedräkning har börjat!

Nu kan jag väl säga att jag har lagt skidorna på hyllan, i alla fall i tävlingssammanhang. Skidor kommer jag alltid att åka. Jag hoppade ...