måndag 2 april 2018

Wyller, Nolby, Sundsvall och Kvittfjell

Det är så gôtt när vårvintern kommer.

Det är oftast bra träning även om det kan vara lite mjukt, men man slipper frysa i fötterna.

Vi hade ett trevligt pass, utan tränarna:) i Sunne förförra veckan för att träna lite parallell.

Innan dess var vi i Wyller, Oslo för 2 GS. Det gick inte riktigt som jag tänkt mig. Jag måste jobba lite med GS, som inte riktigt funkat.Jag och Linus

Ebba tar det lite försiktigt efter skada

Ian


Ian och Siri

Linus, Oliver, Ian, Siri och jag

Jag och Linus igen


Ian, Oliver och SiriSkidprepp inför Sundsvall/Nolby
Finburgare i Sundsvall

I onsdags drog jag och Linus till Sundsvall för 3 x SL. Jag är nöjd med helgen eftersom banorna var riktigt tufft satta och mer än 2/3 åkte ur i varje tävling. Jag lyckades hålla mig kvar. Mina senaste punkter som jag fick på ÄJSM gör att jag få lite bättre startnummer och det gör skillnad.

Vi kom hem på påskaftons kväll och jag bara packade om och åkte till Karlstad. Igår vid lunch så tog jag bilen igen och åkte med Gustav B till den årliga påsklovsresan till Kvittfjell.  Ska bli gött att inte behöva prestera på en vecka utan bara åka fritt!

Jag tar egen bil för jag kommer åka hemåt lite tidigare. Eventuellt kommer brorsan hem nästa helg och det är kul att träffa honom.

Veckan därpå så är det Sälen Winter Games. Lite oklart ännu om hur vi gör där. Det är ju bara en kul grej egentligen, och vi kanske prioriterar att åka på andra tävlingar innan säsongen är slut.

 Ål och Hemsedal kanske jag åker på, får se. Det kan bli Tärnaby också...

Förhoppningsvis har jag snart några bilder från KvittfjellInga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad har hänt sedan sist?

Jag var ju på Nöjesfabriken på 100-dagarsfest. Kul. Inga bilder:) Jag har tränat på när det har varit vardagsträningar i Sunne, helt ok...